Over EVH

Werkwijze

1. Uw wensen

Mijn streven is een tuin die volledig voldoet aan uw wensen. Wanneer u geinteresseerd bent in een offerte van EvH dan maak ik een afspraak met u om langs te komen. We bespreken da n de wensen en mogelijkheden voor uw tuin. Ik heb altijd enkel brochures met bestrating en tuinhout bij me, dit zijn de materialen die ik voor u kan leveren. Het staat u uiteraard ook vrij om zelf voor materiaal te zorgen.

 

 

2. Samen ontwerpen

Om een zo duidelijk mogelijk plan te maken meet ik de tuin op, mocht u een bouwtekening of plattegrond hebben gebruiken we dit als basis voor het tuinplan. Nadat we alles op een rij hebben gezet maak ik voor u een gespecificeerde offerte. Dit alles is geheel vrijblijvend. Wanneer alles volledig duidelijk en naar wens is start ik pas met uw tuin! Zo weet ik zeker dat er een tuin naar uw wens word opgeleverd.

 

 

3. Betrouwbaarheid

Met een op maat gemaakte en gespecificeerde offerte komt u nooit voor verrassingen te staan, het is van tevoren duidelijk en helder wat de werkzaamheden zullen inhouden en, niet onbelangrijk, zullen kosten.

E.V.H. Tuinen

Kikkerveen 261

3205XB Spijkenisse

 

T 06 46212466

E info@evhtuinen.nl

 

BTW: NL178403866B01

KVK: 57025185